Nieuws

Het bewijs dat Oog voor Detail werkt is geleverd door het oplossen van 'Electradoos wegwerken'! Misschien wordt het niet door iedereen als gewenste oplossing gezien, maar het afdekplaatje wat er nu voor de open electradoos zit is 70 maal 7 keer beter dan een simpel papiertje. Chapau!

De nieuwe stemmen staan weer klaar, succes met stemmen!

Tot onze zeer grote vreugde kunnen we melden dat het punt 'Lijstjes met grafsteenteksten ophangen', wat sinds juni 2012 in de lijst stond, van de lijst is gehaald omdat de bordjes nu netjes ophangen!

 

We hebben het enkele maanden tegen kunnen houden omdat we ervan uitgingen dat het een tijdelijk probleem betrof, maar na 3 maanden kan men toch niet meer van tijdelijk spreken. Het gaat over de lessenaar. Het hoe en waarom is onduidelijk, maar vast staat dat deze plotseling zwaar beschadigd is geraakt en nodig restauratie behoeft.

 

Tot slot willen we, met het oog op de aanstaande troonswisseling, extra aandacht vragen voor het punt 'Weer vlaggen zoals het hoort', want een toren zonder vlag is als tuin zonder bloemen!

 

Succes met stemmen!

De redactie van 4761cd4.nl wenst iedereen een gelukkig en voorspoedig 2013!

Deze maand 1 nieuw verzoek in 'Oog voor Detail'. Grafsteen met nummer 5 is nu wel heel erg aan het verzakken, er mag best iets gedaan worden om het struikelgevaar te verminderen. Veel succes met stemmen! Dat er dit jaar maar veel verzoeken uit de lijst van 'Oog voor Detail' opgelost mogen worden!

Weer een nieuwe maand met nieuwe stemmen! Voor zover bij de redactie bekend zijn er helaas geen verzoeken die we kunnen afstrepen.

Wel is er op de valreep een nieuw verzoek binnengekomen over het ontbreken van de vlag op de verjaardag van onze Koningin Beatrix.

Succes met stemmen!

Op de gemeente avond van de Hervormde Gemeente (22-11-2012) vroeg een gemeentelid of de bordjes met teksten bij de grafstenen eindelijk eens opgehangen kunnen worden. Daar is de redactie van deze site het helemaal mee eens! Niet voor niets staat er sinds juni 2012 een verzoek daarover in 'Oog voor Detail'!