actueel

Hier vindt u wetenswaardigheden van de St. Catharina Kerk of Grote Kerk te Zevenbergen.

Sinds 1610 in gebruik als Hervormde Kerk van Zevenbergen. (hervormdzevenbergen.nl)

Wilt u meedenken over hoe het gebouw nog beter kan worden dan het al is?
Ga naar Oog Voor Detail!

Het bezoekadres van het kerkgebouw is Markt 4, 4761 CD, Zevenbergen. 
Bezichtiging kan voor en na kerkdiensten of op afspraak. 

Kerkdienst gemist? Download hier de gemiste dienst!

 

 

Disclaimer

De inhoud van deze website is begonnen in 1998 als onderdeel van een site die is gestart op persoonlijk initiatief van Ing. P. Wijnands. 
Sinds november 2003 viel die onder het beheer van Moerbergen.nl 
Sinds april 2005 is de informatie over het kerkgebouw ondergebracht onder het domein stcatharinakerk.nl. En sinds januari 2011 4761CD4.NL. Deze site valt onder het beheer van Moerbergen.nl. 
Het recht om te bepalen wat er wel en niet op deze site geplaatst wordt ligt dan ook volledig bij Moerbergen.nl.

Medio juli 2009 zijn er advertenties van Google toegevoegd om de kosten van deze site te drukken. Mochten er ongepaste advertenties tussen staan, neem dan contact op met de webmaster zodat deze verwijderd kunnen worden.

4761CD4.nl is ook te bereiken via:

 • markt4zevenbergen.nl
 • marktvierzevenbergen.nl
 • grotekerkzevenbergen.nl
 • hervormdekerkzevenbergen.nl
 • hervormdzevenbergen.net
 • stcarharinakerk.nl
 • stcatharinakerkzevenbergen.nl

   

  Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de door Moerbergen.nl gecreëerde internetsite en/of pagina's de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd (is) of niet (meer) correct is. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Voordat u handelt op basis van de geboden informatie, dient u deze eerst te verifiëren bij de aanbieder en naar de van toepassing zijnde voorwaarden te vragen. Moerbergen.nl is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Moerbergen.nl gecreëerde site en/of pagina's.

  Moerbergen.nl wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen) af. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

  De site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Moerbergen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid wordt uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

  Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Moerbergen.nl zijn slechts opgenomen ter informatie voor de gebruiker van de site. Moerbergen.nl is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Moerbergen.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Moerbergen.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

  Copyright

  Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze. Voor een legale afhandeling hiervan is schriftelijke toestemming vooraf van Moerbergen.nl nodig. • Beluister een kerkdienst!

  Ga naar www.kerkdienstgemist.nl om actuele diensten te beluisteren.